033 200 31 26
info@deridderstoffering.nl

Nieuws - De Ridder Stoffering

De Ridder Stoffering gaat samen met Designbekleding!

Na 25 jaar wordt De Ridder Stoffering onderdeel van Designbekleding, formeel vanaf 1 oktober 2022 maar in de praktijk vanaf heden. Daarmee blijft de vertrouwde kwaliteit voor uw stoffeerwerk behouden en worden de mogelijkheden en bereikbaarheid zelfs vergroot vanwege vaste openingstijden en parkeren voor de deur. Designbekleding is gevestigd op het Prinses Julianaplein 9 in Amersfoort.

   

Wij hebben onze privacyverklaring vernieuwd

De veiligheid van jouw gegevens zijn voor De Ridder Stoffering altijd al heel belangrijk geweest. Zoals je misschien al hebt gehoord, treedt vandaag,  op 25 mei 2018, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking in de Europese Unie. Ook wij passen ons privacybeleid aan, zodat je beter begrijpt welke informatie wij over je verzamelen en waarom wij dat doen. Uiteraard zullen wij ook na de in werking treding van de AVG zorgvuldig met je gegevens blijven omgaan. Klik hier voor onze privacyverklaring.

Door op of na 25 mei 2018 onze diensten te gebruiken, aanvaard je onze privacyverklaring. Als je vragen hebt over deze verklaring, kun je deze stellen via info@deridderstoffering.nl.

Je eigen dessins of foto op meubelstof!

Met +print kan meubelbekleding worden geprint met een beeld naar eigen keuze. Of het nu gaat om branding, het toepassen van grafische dessins of fotografisch beeld op meubelbekleding. Java+print maakt dit mogelijk. De Ridder Stoffering kan dit voor u verzorgen.

Meer keuze in Mohair en Trevira

Sinds kort hebben we er een nieuwe leverancier bij: Vescom. Vescom betekent een aanvulling op ons aanbod op Mohair gebied. Mohiar heeft de naam klassiek te zijn maar tegenwoordig is het in frisse moderne kleuren en designs te verkrijgen. Ook levert Vescom sterke trevira soorten voor projecten of privé.

Welkom op de nieuwe site van De Ridder Stoffering

Een nieuw jaar, een nieuwe website!

Met de start van 2014 start De Ridder Stoffering ook met een geheel vernieuwde website. De eerste website stamde uit 2001, de laatste uit 2006. Die was dan ook hard aan vervanging toe! Die is er met deze website!

Ik wens iedereen een fantastisch 2014!