033 200 31 26
info@deridderstoffering.nl

Stofferen

Onze expertise

De Ridder Stoffering is gespecialiseerd in het bekleden van stoelkussens, eetkamerstoelen, bankkussens, caravankussens en bootkussens.

  • Moderne stoffering
  • Klassieke stoffering
  • Capitonneren, bomberen
  • Verschillende vormen van afwerking

Portfolio   Meer info


Modern of klassiek, alles kan!

Tegenwoordig wordt veel op moderne wijze gestoffeerd. Het gebruik van vulmiddelen als koudschuim en polyether zorgt ervoor dat het werk sneller gedaan kan worden waardoor de kosten lager blijven en waarbij toch zeer mooie en comfortabele resultaten worden bereikt.
Dat neemt niet weg dat voor bepaalde oude of zelfs klassieke meubels het de moeite waard is om de originele klassieke stofferingstechnieken toe te passen met bijvoorbeeld het gebruik van veren, crin en jute singelbanden. Voor beide stoffeermethoden kunt u bij mij terecht.

Naast het glad stoffeerwerk zijn er ook mogelijkheden voor bijvoorbeeld het capitonneren. En de afwerking kan op verschillende manieren gebeuren zoals met band, sierspijkers of ingestikte bies of met puntstrips. Elk meubel kunnen we zo de passende, sprekende uitstraling geven. Natuurlijk speelt daarbij de keuze voor het materiaal daarbij een belangrijke rol. Kijk daarvoor bij materialen.


Portfolio Items