033 457 0291
info@deridderstoffering.nl

Over ons

Wilt u voor de ZOMER boot of caravan gereed hebben maak dan vroeg in het VOORJAAR een afspraak! Ideeën? Klik hier MEER INFO om een afspraak te maken!

De Ridder Stoffering in Hoogland bij Amersfoort is uw vakspecialist voor stoffering van stoelen en stoelkussens, bankkussens en boot- of caravankussens. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor koudschuim, polyether en schuimrubber (op maat) en andere vulling voor zittingen zoals zitzakkorrels (polystyreenkorrels). Stoffering van kussens voor bank, caravan en boot is mogelijk met een ruime keuze in stoffen, skai en leer.

Jeanette de Ridder

Eigenaar

Atelier

Stofferen

 

Atelier

Stalen

 

Atelier

Werkplaats

 

Jeanette de Ridder – Eigenaar

Ik ben Jeanette de Ridder van De Ridder Stoffering. Sinds 1989 houd ik me bezig met maatwerk in bank-, boot- caravankussens, meubelstoffering, de toepassing van polyether en de verkoop van meubelstoffen, leer, skai en bijbehorende stoffeerartikelen. De basis van mijn jarenlange ervaring wordt gevormd door opleidingen op het gebied van mode en kleding en meubelstoffering.

Sommige klanten kennen mij nog van mijn bedrijf en winkel “De Ridder Polyether”
aan de Meridiaan in Amersfoort. Vanaf 2005 werk ik in mijn atelier aan het Guddepad in Hoogland. Ik voer mijn werkzaamheden uit op afspraak.

Met De Ridder Stoffering sta ik voor kwaliteit in maatwerk. In een persoonlijk gesprek nemen we uw wensen door, bespreken de vele mogelijke opties passend bij uw budget. Het resultaat is een mooi en comfortabel meubel of zit/slaap gedeelte in uw boot of caravan.


Portfolio Items